top of page
Draghaug vår - fjellene speiler seg i åpent vann_edited.jpg

Maskin Importøren AS ble grunnlagt i Kristiansand av Kjell J. Lippens i 1983, og startet samarbeidet med italienske BCS SpA og tyske Mesto GmbH. I 2007 ble firmaet solgt til dagens eier Jan Ole Gabrielsen, som først flyttet firmaet til Oslo før det endte opp i Vestby. I 2021 flyttet vi inn i helt nye lokaler i Ytre Enebakk, så der har vi endelig stort nok lager etter mange år med vekst.

 

Maskin Importøren AS er stolte samarbeidspartnere med merkevarer som BCS, Fort, MDB, MGM, Orsi, Zanon, Orizzonti, BellonMit, Sitrex, Solo, IKRA, Agria, CAEB, Docma, Hecht, Caravaggi og flere. Vi utvider stadig vårt sortiment med innovative produkter som gjør hverdagen enklere for de som jobber innen landbruk, skogbruk, kommunalt, anlegg og lignende. 

Maskiner innenfor gressbehandling; slåmaskiner, beitepussere, rundballemaskiner, sidevendere er hovedfokuset til firmaet. I 2015 hadde Maskin Importøren AS 44 prosent markedsandel på slåmaskinsalget i Norge, og målet er å fortsette å være markedsleder på slåmaskiner, tohjulstraktorer og fjernstyrte maskiner.

Utvalget er bredt og vi viser et mindre utvalg av utstyr og modeller.

Om du mangler noe - ta kontakt med oss!  

bottom of page