SNØSCOOTER

Crossover

Sidewinder X-TX LE 146

Ekstrem utforskning!

Den stilige Sidewinder X-TX LE-modellen med langt belte har 998 cm³ Genesis® 180-turbomotor med bensininnsprøytning og er skapt for rå kraft og moment uansett høydemeter. Den NYE 146-bakfjæringen er utstyrt med et 2,0"/51 mm Challenger®-belte og en høyteknologisk FOX®-støtdempingspakke og er den perfekte nestegenerasjons X-over-fjæringskonfigurasjonen.

Du vil kunne glede deg over mange andre funksjoner også, slik som det oppvarmede setet, J-hook-styret, sportsvindskjermen, elektrisk start og hånd-/tommelvarmere.

Nok en spennende kompanjong, både for løyper og terreng

Denne versjonen av Sidewinder L-TX har koblet fjæring og den helt utrolige 998 cm³ Genesis® 180-turbomotoren med drivstoffinnsprøytning. Med kraft og moment som øker pulsen, uansett høyde. Med Camso® Back Country-belte på 44 mm, intelligent, elektrisk justerbar fjæring og FOX®-støtdempere med høy ytelse gir den uslåelig komfort og kontroll.

Du får glede av mange andre funksjoner også: J-krok barer, sportfrontrute, elektrisk start, reversgir og hånd- og tommelvarmere.

Sidewinder L-TX GT 137

Mountain

Den kalles allerede en "game-changer".

Her er en snøscooter der den banebrytende utformingen av fjærings- og løypesystemene som er utviklet over mange hundre testtimer, har blitt perfekt samstemt med den spennende nye frittroterende kraftenheten som leverer en genuin og enestående fjellklatrings- og dypsnøopplevelse.

Og selvfølgelig, siden den er en ny modell i vår serie, vet verden at like stor omsorg og oppmerksomhet for detaljer har vært viet til presisjonen i styringen, setekomforten og de praktiske fasilitetene – for ikke å nevne luksus – som spiller en slik viktig rolle for kjøreopplevelsen.

Vår flotte nye mellomstore fjellklatrer!

I sitt indre er den først og fremst en arbeidshest – en helt ny drivstoffinnsprøytings 397 cm³ totakts kraftenhet som leverer omtrent 65 jevne hestekrefter – med effektive mengder snøkontrollerende dreiemoment. Faktisk er dens ytelse perfekt tilpasset den banebrytende utformingen av chassiset, fjæringen, beltet og skiene.

Den er kanskje mellomstor, men dens innebygde luksus og komfort er av full størrelse! Praktisk er den også, med elektrisk start, trykknapp for elektronisk revers, justerbare hånd- og tommelvarmere, og tydelige og stilige instrumenter som gir deg all nødvendig informasjon. Alt i alt er denne Venom en svært imponerende ny maskin.

Mountain Max 154

SX Venom Mountain

Sidewinder M-TX LE 153

Tar deg til nye høyder. Der turbokraften herjer!

Hver tomme av denne premium-modellen lever opp til forventningene! Den revolusjonerende turbodrevne Genesis 180-motoren på 998 cm³, leverer enorm effekt og dreiemoment – uansett høyde eller snøforhold – og den er perfekt tilpasset det avanserte Mountain-chassiset, fjæringen, beltet og skidesignet.

Mye utstyr er også standard, slik som fullstendig Mountain-ergonomi, revers, elektrisk start og hånd-/tommelvarmer, så resultatet er en imponerende og fornøyelig maskin.

Trail

Spennende mellomstor magi for løypene!

I sitt indre er den først og fremst en arbeidshest – en helt ny drivstoffinnsprøytings 397 cm³ totakts kraftenhet som leverer omtrent 65 jevne hestekrefter – med effektive mengder brutalt dreiemoment. Faktisk er dens ytelse perfekt tilpasset den banebrytende utformingen av chassiset, fjæringen, beltet og skiene.

Den er kanskje mellomstor, men dens innebygde luksus og komfort er av full størrelse! Praktisk er den også, med elektrisk start, trykknapp for elektronisk revers, justerbare hånd- og tommelvarmere, og tydelige og stilige instrumenter som gir deg all nødvendig informasjon. Alt i alt er SXVenom en svært imponerende ny maskin.

En fantastisk maskin for tur med to på. Utforsk!

Du kommer til å elske den jevne effekten til den 3-sylindrede Genesis®-motoren, det revolusjonerende chip-styrte gasspådraget (YCC-T) samt D-MODE-systemet for motorinnstilling – og det nyeste ProComfort fjæringssystemet gir silkemyk demping. I tillegg til dette brede spekteret gir Yamahas helt nye servostyring konsekvent forutsigbar manøvrering, slik at tilbakeslag i krevende løyper reduseres.

Når det finnes så mange flotte egenskaper å utforske, synes du ikke det er på tide å legge ut på langtur?

RS Venture TF

Nyt turen med førsteklasses komfort

Sidewinder S-TX GT-modellen med langt belte har 998 cm³ Genesis® 180-turbomotor med bensininnsprøytning, som gir rå kraft og moment uansett høydemeter. Den NYE 146 Dual Load-fjæringen er utstyrt med et 1,6"/41 mm Camso® Cobra-belte som er eksklusivt for Europa – og med FOX®-støtdempingspakken og Yamaha-fjellskiene har den en perfekt GT-konfigurasjon.

Andre fantastiske funksjoner? Oppvarmede seter og hånd-/tommelvarmere, trykknapp for elektrisk start og revers, en beskyttende høy vindskjerm og imponerende bagasjekapasitet.

Sidewinder S-TX GT 146

Utility

Transporter 600

Dra hvor som helst. Når som helst. Du er sjefen.

Setet i Mountain-stil gir bevegelsesfrihet, med ekte komfort som gjør det til en fornøyelse å dra ut og erobre villmarken. Utmerket ytelse i dyp snø og i løypen, et smidig og robust understell og fantastisk lastbæreevne gjør dette til den ideelle maskinen til fritidsbruk – eller for yrkesutøveren med tøffe jobber å gjøre.

Dual Shock-bakfjæringen absorberer ujevnheter på komfortabelt vis på røffe langturer, og den høye, brede, solide vindskjermen gir komfort under krevende forhold.

Arbeid? Denne mellomstore gjør det til en lek!

I sitt indre er den først og fremst en arbeidshest – en helt ny drivstoffinnsprøytings 397 cm³ totakts kraftenhet som leverer omtrent 65 jevne hestekrefter – med effektive mengder brutalt dreiemoment. Faktisk er dens ytelsesnivå perfekt tilpasset den banebrytende utformingen av chassiset, fjæringen, beltet og skiene.

Den er kanskje mellomstor, men dens innebygde luksus og komfort er virkelig av full størrelse! Praktisk er den også, med elektrisk start, trykknapp for elektronisk revers, justerbare hånd- og tommelvarmere, og tydelige digitale instrumenter som gir deg all nødvendig informasjon. En mektig og imponerende all-rounder har faktisk sluttet seg til arbeidsstyrken.

Transporter lite

Transporter 800

Vår nye 800. Enda mer kraft til å dra hvor som helst!

Som sine Transporter-søstre, har den stor bæreevne og suverent beltegrep – når som helst, hvor som helst. Seter i Mountain-stil gir bevegelsesfrihet med god komfort, så det er en stor glede å dra ut og erobre villmarken og nyte den utmerkede dypsnø- og sporytelsen.

Det smidige, robuste chassiset og den store lastekapasiteten gjør den ideell for profesjonelle med tøffe jobber – eller for rene fritidseventyr. På lange turer fanger den doble demperfjæringen opp humpene og gir myk kjøring, samtidig som den store, vide vindskjermen er komfortabel under tøffe forhold.

Total snow-domination. For seriøse profesjonelle.

Den store 1049 cc EFI-motoren med utmerket kraft og dreiemoment kombineres med spesialkalibrerte CVT-innstillinger for å gi jevn drift, enkel sleping og en nesten utømmelig tilførsel av kraft. Den unike motor- og luftinntakskonfigurasjonen gjorde at vi kunne utforme hele karosseriet – fra panseret og setet til drivstofftanken og vindskjermen – for optimalisert førerergonomi og komfort.

Velg den solide og stødige håndteringen til VK Professional II og ta kontroll over snøen.

VK 540 V

Velg verdens mest solgte snøscooter!

Denne arbeidshesten er berømt på snødekte marker i hele verden. Den har en kraftfull motor med god respons, kombinert med svært robust chassis, fjæring og karosseridesign. Hvis du legger til fordelene med en totrinns girkasse med revers, de lett håndterbare skiene og det robuste beltet, oppnår du virkelig kapasitet kombinert med misunnelsesverdige nivåer av komfort og sikkerhet for både fører og passasjer.

… utforsk den verdensledende VK540V. Legenden er ingen myte.

Barn

SRX 120

Den er super – akkurat som pappas!

De lærer også, fordi mekanikken – fra jevntgående OHV-motor til letthåndterte bremser, styring, fjæring og belte – i prinsippet er den samme som i de større modellene. Denne stilige, sporty maskinen er derfor på alle måter en ordentlig "snøscooter". Når den tid kommer, er overgangen til en egen Yamaha i full størrelse derfor en enkel og naturlig sak.

I mellomtiden er det SRX 120R som sørger for gøy for hele familien ute i snøen – og er ikke det midt i blinken?

Passer perfekt for unge førere og førere som er små av vekst

Når kundene våre snakker, lytter vi – og det er derfor SnoScoot-konseptet ble født. Den er utformet for å kunne gi morsomme og rimelige snøscooteropplevelser i stor fart for yngre personer (fra 8 år), eller for personer som er små av vekst. Den bemerkelsesverdige maskinen er et verdig bevis på vår over 50 år lange erfaring med å bygge verdens mest avanserte snøscootere.

Ser du bort fra hastigheten og størrelsen, er SnoScoot, fra motor og demping, til håndtering og funksjoner – en 100% ekte snøscooter!

2021 modeller snøscooter. 

Ta kontakt for eit uforpliktende tilbud på

Tlf : 35072400 eller snoscooterserviceas@hotmail.no

SXVenom

VK professional ll

SnoScoot ES

Kontakt oss:
Møsstrond
Varlandsvegen 925
3864 Rauland  
Butikken på Rauland :
Raulandsvegen1723
3864 Rauland
Tlf: 35 07 24 00
Epost: snoscooterserviceas@hotmail.no
Me forhandlar Snøscooterar frå:
Åpningstider på Møsstrond :
Mandag 8.00-16.00
Tysdag  8.00-16.00
Onsdag 8.00-16.00
Torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-16.00
Åpningstider på Rauland :
Mandag og Tysdag : Stengt
Onsdag - Fredag kl. 9.00-17.00
Laurdag kl. 10.00-14.00