SNØFRESAR

 

Me forhandlar snøfresarar frå Yamaha.

 

Kontakt oss for pris.

 

YT 660

Hvorfor ikke gjøre arbeid om til ekte glede?

Kontroll av HST med ettgrepsspaken er lett, så du kan justere hastighet nøyaktig og gradvis forover og i revers, mens gummibeltet gir godt grep og god trekkraft.

Denne høytytende maskinen bryter gjennom selv isete, hardpakket snø, og har et elektrisk styrt totrinns utkast med en 230° svingradius. Det spiller ingen rolle hva vinteren lesser på deg, less det tilbake med den supre YT660.

Overskrift 1

Litt mer kraft – litt lavere kostnad

Den imponerende ytelsen på 60 tonn per time er takket være Yamahas unike design for snøfresere, og den nyeste versjonen av vår velkjente, 4-takts MZ300-motor.

Kombinasjonen av de supereffektive innmaterskruene og hydrostatiske girkasse – med énspakskontroll – gjør maskinen enkel å bruke. Hastigheten kan justeres nøyaktig og gradvis uten å påvirke innmaterskruene, og beltene gir godt grep for de mest krevende snøforholdene.

2016-Yamaha-YT1070-EU-Blue-Studio-001-03

YS 1070 T

2014-Yamaha-YS1070T-EU-Blue-Studio-001-0

60 tonn i timen – raskt og enkelt!

Den elektromagnetiske clutchen i kombinasjon med den hydrostatiske girkassen – med énspakskontroll – gjør snøfreseren svært brukervennlig. Du kan justere hastigheten på fremdriften trinnløst uten å påvirke hastigheten på innmaterskruen, og det ekstra lange beltet gir god gripeevne selv under de mest krevende forhold.

Vi har isolert motorhuset og brukt en stor, ekstra støydempende eksospotte for å sørge for ekstra stille drift av hensyn til omgivelsene.

2016-Yamaha-YT660-EU-Blue-Studio-002-03_

YT 1070