top of page
SNØFRESAR

 

Me forhandlar snøfresarar frå Yamaha.

 

Kontakt oss for pris.

 

YT 660

2016-Yamaha-YT660-EU-Blue-Studio-002-03_

Hvorfor ikke gjøre arbeid om til ekte glede?

Kontroll av HST med ettgrepsspaken er lett, så du kan justere hastighet nøyaktig og gradvis forover og i revers, mens gummibeltet gir godt grep og god trekkraft.

Denne høytytende maskinen bryter gjennom selv isete, hardpakket snø, og har et elektrisk styrt totrinns utkast med en 230° svingradius. Det spiller ingen rolle hva vinteren lesser på deg, less det tilbake med den supre YT660.

Litt mer kraft – litt lavere kostnad

Den imponerende ytelsen på 60 tonn per time er takket være Yamahas unike design for snøfresere, og den nyeste versjonen av vår velkjente, 4-takts MZ300-motor.

Kombinasjonen av de supereffektive innmaterskruene og hydrostatiske girkasse – med énspakskontroll – gjør maskinen enkel å bruke. Hastigheten kan justeres nøyaktig og gradvis uten å påvirke innmaterskruene, og beltene gir godt grep for de mest krevende snøforholdene.

2016-Yamaha-YT1070-EU-Blue-Studio-001-03

YS 1070 T

2014-Yamaha-YS1070T-EU-Blue-Studio-001-0

60 tonn i timen – raskt og enkelt!

Den elektromagnetiske clutchen i kombinasjon med den hydrostatiske girkassen – med énspakskontroll – gjør snøfreseren svært brukervennlig. Du kan justere hastigheten på fremdriften trinnløst uten å påvirke hastigheten på innmaterskruen, og det ekstra lange beltet gir god gripeevne selv under de mest krevende forhold.

Vi har isolert motorhuset og brukt en stor, ekstra støydempende eksospotte for å sørge for ekstra stille drift av hensyn til omgivelsene.

YT 1070

bottom of page