top of page

Kjøpsvilkår

Betingelsene gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av varer fra snoscooterservice.no. Vi ber deg alltid lese igjennom kjøpsvilkårene før du bestiller. Når du gjennomfører kjøpet ditt hos oss, godkjenner du også kjøpsvilkårene og personvernerklæringen.

Kjøpet er utført når du har fått ordrebekreftelsen og det er ditt ansvar som kunde å sørge for at de opplysningene som du har gitt oss som navn, e-postadresse og postadresse stemmer. 

Siden vi er fysiske butikker så kan sko og klær ha vært prøvd tidligere – vi gjør deg derfor oppmerksom på at normale prøvemerker kan fremkomme på varen.

Betaling

Alle priser i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende merverdiavgift. 

Priser i butikk og online kan i noen tilfeller variere, og vi forbeholder oss retten til å endre våre priser. 

Det er ikke mulig å bruke gavekort eller tilgodebeløp i vår nettbutikk. Gavekort kan kjøpes, og brukes i alle våre fysiske butikker.  

 

Levering

Priser: Standardlevering koster 99,- på alle kjøp. Ved hjemlevering tar vi forbehold om at det er innenfor dekningsområdet til Posten. 

Leveringstid: Leveringstiden er 2-5 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Vi leverer kun til Norge, og dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen. Ordre som kommer inn før kl 12.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag.

Du vil motta link til sporing av din pakke på SMS eller e-post, slik at du kan følge pakken din frem til utleveringsstedet. 

Alle våre ordre sendes fortløpende fra vårt lager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt bestilt.

I løpet av salg og kampanjer, kan levering ta noe lengre tid enn vanlig. 

Bytte og retur

Retur: Ønsker du å bytte, returnere eller reklamere på en vare kan du gjøre dette kostnadsfritt i en av Snøscooterservice sine fysiske butikker.  

Retur/bytte i fysisk butikk: Ønsker du å bytte/returnere en ordre i våre fysiske butikker gjør du følgende: 1. Ta med ordrebekreftelsen du har mottatt på mail (ligger også vedlagt i pakken du mottar). 2. Ved retur av varer vil du få refundert penger til den kontoen du betalte fra. Returer blir behandlet og refundert innen 2 uker etter at de er mottatt i butikk. 

Retur til nettbutikk: Ønsker du  å sende varer i retur til vår nettbutikk må du fylle ut og legge ved returskjemaet som kom med pakken. Ved retur av varer vil du få refundert penger til den kontoen du betalte fra. Du betaler selv returkostnadene.

Gyldig retur: En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og i samme stand som da du mottok den, alle merker og prislapper skal fortsatt sitte på. Hvis vi har gjort en feil, eller hvis varen har en produksjonsfeil, betaler vi for frakten tilbake til oss. Retur til vår nettbutikk gjelder kun varer som er kjøpt på snoscooterservice.no  (ikke varer kjøpt i fysisk butikk). 

Angrerett: Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angrerett forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om at du ønsker å benytte angrefristen. Pakken skal deretter sendes oss eller leveres i butikk innen 14 dager. Ved angrerett må produktet returneres i samme stand som da du mottok produktet.  

Her er lenkje til angrerettskjema

bottom of page