top of page
DSC6052-scaled-1.jpeg
nedsnødd scooter på haug.jpg
AIRREX INFRARØDE VARMERE

AIRREX INFRARØDE VARMERE – SPAR STORT PÅ VARMEKOSTNADER

AIRREX infrarøde varmere har tre års garanti og et landsdekkende service nettverk. Våre markedsledende, mobile infravarmere er luktfrie, stillegående og har en fullstendig og ren forbrenning. De nye I-modellene har også WiFi tilkobling – du kan justere temperaturen, sjekke drivstoff nivå og få meldinger rett i AIRREX-appen på din telefon.

Drivstoff: Biodiesel, diesel eller avgiftsfri diesel. Drivstofforbruk (eksempel) 2,5L/dag, ved oppvarming av et område på 500m³ med 15°C inne og -0°C ute.

AIRREX MOBILE INFRAVARMERE

De dieseldrevne varmerne som Airrex har utviklet produserer en sikker infrarød stråling. Varmen som produseres fordeles jevnt i lokalet eller objektet som skal varmes opp.

Det er ikke nødvendig med separat vifte, så det vil ikke spres støv i luften. Med AIRREX varmere kan du opprettholde grunnvarmen selv i større lokaler, eller velge å varme opp kun når du er tilstede.

AIRREX AH-720

Airrex AH-720 er en patentert elektrisk varmer som er egnet for effektiv og behagelig oppvarming av f.eks. arbeidsrom, garasjer, kontorer, sommerhytter, balkonger og pauserom.

Den unike infrarøde varmen som genereres av de keramiske varmebærerne og en halogenlampe, fordeles jevnt i alle retninger og gir en behagelig varme selv når man befinner seg i nærheten av apparatet. Apparatets varmeeffekt kan dessuten økes ved hjelp av en innebygd vifte. Apparatet er lett og utstyrt med hjul, noe som gjør det enkelt å flytte på. Det kreves ingen fastmontering.

Varmeren har en automatisk termostatstyring, en tidsbryter på 0–24 timer og en hovedstrømbryter. Den har også overspennings- og overopphetingsvern, en vippedetektor som slår av apparatet dersom det velter, samt beskyttelsesjording. Enkelt kontrollpanel med LED-skjerm og fjernkontroll.

Termostatstyrt (én motstandstype er alltid på, noe som muligens kan forårsake en høyere temperatur i små rom, selv om ønsket temperatur er nådd)

Airrex AH-720-varmeren leveres med tolv måneders fabrikkgaranti.

Hva er Infra Plate?

Elektriske infrarøde varmere som genererer lange bølgelengder, er ofte basert på varmegivende, rørlignende motstandselementer. IR-strålingen som genereres av disse, går radialt fra motstandens overflate, noe som gjør at varmeeffekten spres i høyderetningen.

Infra Plate som Airrex har patentert, sørger for at IR-strålingen rettes i akkurat den retningen man ønsker.

Den patenterte Infra Plate gir best mulig varmeeffekt med minst mulig utslipp. Varmen rettes rett fremover, noe som øker varmeeffekten. Det effektive varmeelementet, som er laget av en aluminiumslegering og keramisk belagte deler, har utmerkede varmeegenskaper og slagfasthet.

Varmeren avgir ikke støy eller lukt, og den langbølgede infrarøde varmen oppleves som meget behagelig. Helseeffektene fra langbølget infrarød stråling er velkjent. Kvaliteten på Airrex-varmernes stråling er testet og sertifisert.

airrex_ah800_nosturi-1024x683-600x400
IMG_3754-scaled-1-1200x800
REF_Halli-1184x800
DSC5946-scaled-1
servicekit_uusi-1-scaled
AH800i-car-repair-shop-small-scaled-1
RexNordic3Vtakuu_NO_557x554
DSC6014-scaled-1
DSC5941-scaled-1
Airrex_AH_aanenvaimennin-scaled-600x450 (1)
AH101176-scaled-1-600x444
AH200i9-scaled
DSC6871-1253x800
AH200i10-scaled
DSC6052-scaled-1
bottom of page